EVENT TIMETABLE SNETTERTON



BARC Endurance Weekend

Snetterton - 300 Saturday 10 - Sunday 11 August 2019

SAUTRDAY - Gates Open at 07:30

09:00	Dunlop Endurance Championship	Practice	20 mins
09:30	Classic Formula Ford 1600 Championship	Qualifying	20 mins
10:00	Michelin Clio Series	Qualifying	20 mins
10:30	Sports Prototype Cup	Qualifying	20 mins
11:00	Dunlop Endurance Championship	Qualifying	30 mins
11:40	Max 5 Championship	Qualifying	20 mins
12:10	Classic Formula Ford 1600 Championship	Race 1	20 mins
12:30	LUNCH		45 mins
13:15	Sports Prototype Cup	Race 2	20 mins
13:50	Dunlop Endurance Championship	Race 3	60 mins
15:00	Michelin Clio Series	Race 4	20 mins
15:35	Classic Formula Ford 1600 Championship	Race 5	20 mins
16:05	Dunlop Endurance Championship	Race 6	60 mins
17:20	Max 5 Championship	Race 7	20 mins
17:55	Sports Prototype Cup	Race 8	20 mins

SUNDAY - Gates Open at 07:30

09:00	MGOC Championship	Qualifying	20 mins
09:30	Distrigo Citroen C1 Challenge	Qualifying	50 mins
10:30	Sports Prototype Cup	Race 9	50 mins
11:35	MGOC Championship	Race 10	20 mins
12:10	Max 5 Championship	Race 11	20 mins
12:45	Michelin Clio Series	Race 12	20 mins
13:05	LUNCH		60 mins
14:05	MGOC Championship	Race 13	20 mins
14:40	Distrigo Citroen C1 Challenge	Race 14	3 Hours